Profilom
Jelentkezzen be kényelmi szolgáltatásainkért, rendeléseinek követéséért!
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Négy kipróbált móri pincészet borai a Borműveknél

Letesztelt, jó árú, kiváló minőségű nedűket válogattunk, amiket akár a adventi hétköznapokra, akár az ünnepekre bátran tudunk ajánlani. A borászatok és a nálunk elérhető termékeik abc sorrendben kerülnek felsorolásra.

Brigád PinceBRIGÁD Mór

A spontán eredésre alapuló borászkodást végző, újgenerációs pincészet lelkes amatőrökből profikká lett fiatalok műhelye.

Bátor és kísérletező kínálat a 4 hektáros termőterületről.Geszler PinceCsaládi pincészetből kinövő, de még mindig teljesen az általunk preferált kategóriába eső borászat. Üde, friss, gyümölcsös itókák a kínálatban, amiből mi most hármat választottunk. Egyszerű és nagyszerű borok, kifejezetten ajánljuk a máMor Chardonnay-t.Miklóscsabi Pincéjemiklóscsabi

A stílusával és karakterével a laza, punk-os dinamizmust felvonultató tulajdonos országosan ismert, kedvelt és keresett boraiból válogattunk.

Aki még nem kóstolta annak kezdésnek a csók a családnak tökéletes választás.Varga és Fia PincészetVargáékra egyértelműen a kiváló ár-érték arány és a jól értelmezhető, szerethető "szőlőlevek" miatt esett a választásunk. Itt a klasszikus móri fajtaborok mellett a Zenitre hívjuk föl a figyelmet. Kifejezetten ajánlott.Kőszeg apró borboltja, folyamatosan bővülő kínálattal: gyere be a boltba vagy nézz körül a honlapon: találsz bort minden alkalomra.
Általános Szerződési Feltételek - Adatkezelési Tájékoztató - Sitemap.xml