Profilom
Jelentkezzen be kényelmi szolgáltatásainkért, rendeléseinek követéséért!
Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!

Top 100 borok a Borművekben!

A speciális viszonyok mellett is megjelent idén is a TOP 100 magyar bor magazin 2020-as kiadása a Világgazdaság kiadásában. tetszetős dizájnnal és minőségi tartalommal. Érdemes beszerezni a hideg téli estékre. Azér is, mert néhány tétel a 100-as listáról nálunk is beszerezhető, vagy a termelők más remek italai vannak a polcon a Borművekben.

Káli Kövek Borászat - Rezeda Olaszrizling


Elsőként jöjjön a Káli Kövek Rezeda Olaszrizlingje a bűvös 60. helyről. Kőszegen és környékén díjmentesen házhoz visszük. De mit is írnak róla: “Friss, tiszta fehér virágos illat, kerek és karakán savak, egyszerre nyújtja a fajta jellegzetességeit és a termőhely minerális ízvilágát.” Messzemenően egyetértünk, próbáljátok ki ti is.

Ide kattintva megvásárolható: Rezeda Olaszrizling

Béla és Bandi - Pinot Gris

A 16. helyre futott be a balatomfürtedi borvidék bohókás borászpárosának könnyed szürkebarátja, ami igén szép eredmény egy reduktív fehértől. Mézes, barackos illattal, fűszeres zamatokkal, egy baráti beszélgetéshez remek választás. Vegylél belőle többet és mi Kőszegen és környékén elvisszük neked, akár kontaktusmentes kiszállítással.

Itt elérhető: Pinot Gris

Konyári Pincészet - Loliense


A magyar borászat egyik mesterének korszakos bora ismét kiváló lett, ahogy a 18. hely mutatja. A balatoni melegeket magában tartó zamatos vörös megunhatatlan: egyszerre gyümölcsös és robosztus. Egy kellemes szivarhoz vagy egy pörkölthöz javasoljuk. Ezért mindenképpen érdemes akár a házhozszállításunkat is igénybe venni, ami Kőszegen és környékén ingyenes.

Nézd meg és rendeld meg itt: Konyári Loliense

Thummerer Pincészet - Rebus Cuvée

A 12. helyre futott be ez a remek, testes egri házasítás, de ezt mások is tudták, mármint hogy remek, ezért elfogyott, de a Thummerer pincétől egy kiváló egri bikavért tudunk még szállítani (Kőszeg környékén ingyen!) a hasonlóan minőségi élmények érdekében. Most kedvezményes áron!

A jó bikavér itt vehető: Thummerer Bikavér

Laposa Borbirtok - Kéknyelű

Előkelő helyre ért be ez a minden szempontból különleges badacsoniy nedű a 27. hellye. Ez a szúlőlfajta csak Badacsonyban terem, igazán különleges bort ad, amit a Laposa pincészet mindenki számára értelmezhetően, élményszerűen termelt és palackozott. Az utolsó két palackot ajálnjuk szeretettel és akár ingyenes házhozszállítással Kőszegen és környékén.

Kéknyelű a Borművekben: Laposa Kéknyelű

Légli Szőlőbirtok és Borászat - 333

Egy újabb balatonlellei finomság, ami a 70. helyre ért be. A Légli pincészet trendteremtő könnyű, jóívású, akár fröccsnek is fogyasztható borát az év 333-ik napján palackozzák. Van a boltban! Helyben, vagy házhoz szállítva is.Kőszeg környékén ingyenesen.

Légi 333 erre a linkre kattintva a webshopban

Béla és Bandi - Sauvignon Blanc

Még egy balatonfüredi jóság, Béláéknak jó éve volt Top 100 szempontból. Ez a 66. helye van, nincs már belőle, de van másik Béla és Bandi: egy remek zöldveltelinivel pótoljuk, ami nem is szokványos azon a vidéken, illetve nem volt, de Bandiék által is befutott lett. Vigyél belőle vagy mi visszük, mert testes, mert kiváló citrusos illatokkal megáldott fehér, és mert a kiszállítás Kőszegen és környékén még pénzbe sem kerül.

Vidd a zöldveltelinit! (még rímel is) erre a linkre kattintva.

Gilvesy Pincészet - Bohém Cuvée

Végül, de nem utolsó sorban a 90. helyről a Borművekes srácok egyik kedvence. A megunhatatlan badacsonyi borvidékről egy “must have”, amit akkor is meg kell kóstolni, ha sörös vagy, esetleg a vörösbort szereted. A mi bakancslistánkon már pipálva, javasoljuk ugyanezt megtenni mindenkinek. A szürkbarát üdesége és a savignon blanc bodzás világa is jelen van benne: rendelni, házhoz szállítatni (Kőszegen ingyen) és kóstolgatni! Ennyi a teendő.

Ide kattintsa, ha érdekel a bohém cuveé!

Kőszeg apró borboltja, folyamatosan bővülő kínálattal: gyere be a boltba vagy nézz körül a honlapon: találsz bort minden alkalomra.
Általános Szerződési Feltételek - Adatkezelési Tájékoztató - Sitemap.xml